Bedrijfsruimte te huur in Halsteren

Bedrijvencentrum De Spil

Nieuw: Bedrijvencentrum De Spil. Direct aan de A4 nabij Halsteren. Deze units zijn vrij in te delen waardoor het bedrijfspand straks door 2 grote bedrijven kan worden gevuld, maar ook door 6 of 7 kleinere bedrijven. De centrale ligging tussen tussen Rotterdam, Antwerpen, Breda en Vlissingen, maakt het bedrijvencentrum direct zichtbaar en prima bereikbaar vanaf de snelweg A4. De bedrijven die zich in dit nieuwe bedrijvencentrum willen vestigen, bepalen in overleg met Zuidwest Invest BV hoeveel ruimte ze nodig hebben. Meer weten? Kijk dan op www.bedrijvencentrumdespil.nl.

 

Kantoor-bedrijfsverzamelgebouw De Vang

Wij hebben tevens bedrijfsruimte beschikbaar op bedrijventerrein Oude Molen in Halsteren in kantoor-bedrijfsverzamelgebouw De Vang. Deze bedrijfsruimtes variƫren in grootte, namelijk vanaf 129 m2 en groter.

De locatie van kantoor-bedrijfsverzamelgebouw De Vang op bedrijventerrein Oude Molen is uniek. Snelweg A4 ligt pal naast Oude Molen, deze is via een naastgelegen oprit bereikbaar. Snelweg A58 ligt op een paar minuten afstand. Elke unit heeft de beschikking over ruime parkeergelegenheden.

Kan uw bedrijf wel wat ruimte gebruiken? Wilt u uw klanten ontvangen in een representatief kantoor dat bovendien prima bereikbaar is? Informeer naar de mogelijkheden voor bedrijfsruimte in Halsteren via 06-24931274.

Bedrijvencentrum Tholen

Bedrijvencentrum Tholen